duminică, 19 septembrie 2010

Pentru EA

Poate ca nu o ma crezi dar in ianuarie cand mi-am deschis blogul l-am deschis doar cu un singur scop. L-am deschis pentru tine pentru ca am vrut sa iti fac o surpriza de ziua noastra. Dar cum nu e niciodata prea tarziu m-am gandit sa postez ceva si pentru inimioara mea pe blogul asta. Simt ca iti sunt dator cu mii de cuvinte pe care nu ti le-am spus cand ai avut nevoie sa le auzi. Nu ma pricep sa scriu, nu ma pricep sa iti arat cat de mult tin la tine, nu ma pricep sa imi exprim sentimentele…stiu sunt un  nepriceput..Insa mai stiu ca te iubesc..


Stiu sa iubesc pentru ca tu m-ai invatat ce inseamna iubirea. Mi-ai oferit un  an si jumatate din viata ta si mi-ai umplut inima de bucurii, cea mai frumoasa perioada din viata mea [si sper ca mai ai de oferit ;;)]. Am citit astazi "sweet memories" si m-am oprit la "2010 wishes" ale tale. Nici nu a trecut 2010 si deja s-au indeplinit aproape toate... a ramas prima si poate cea mai importanta - tu stii la care ma refer. Insa eu iti scriu ca sa ne amintim impreuna de toate momentele frumoase petrecute impreuna: de perioada de amicitie dinaintea relatiei noastre, de majoratul Biancai, si apoi de fiecare clipa de iubire. Ai devenit "pisoiu meu blond" atunci si ai fost langa mine mereu. Stiu ca inca iti mai amintesti ca ma sunai si vorbeam cu orele la telefon, nu ne mai saturam unul de altul, am stat si in aceeasi banca si mereu ma necajeai cu pixul ala :-W. Nu-mi dadeai pace deloc, cateodata ma enervam dar de cele mai multe ori ma bucuram sa te vad asa fericita ca ma "chinui". Am colindat toata vara parcul, "am impartit si ultimul dop de nestea" impreuna si ne placea sa stam mereu pe aceeasi banca si sa te tin in brate. Ne-a reusit si planul cu marea (Costinesti :X ), am reusit sa strangem destui maruntei cat sa ne platim noi singuri cazarea. Au fost si certuri dar am trecut impreuna peste ele, ca suntem si noi oameni si mai gresim.Important e sa ne dam seama de greseala si sa o reparam. Si nu am cum sa uit de cel mai original si cel mai frumos cadou pe care mi l-ai facut de ziua mea. Asa ceva n-o sa pot uita niciodata :X .



Opreste-te putin din mers si gandeste-te la mine..intoarce capul si vede-ma caci iti urmez pasii chiar daca tu ai lasat distanta intre  noi. Stiu ca am gresit, recunosc ca nu sunt ceea ce vrei ..insa in clipa asta imi dau toata silinta sa fiu ceea ce iti doresti ca tu sa ma placi, sa ma placi ca la inceput..Iti aduci aminte? Doar noi doi.. e tarziu insa imi e dor de surasul tau care mereu imi aducea o zi mai buna. 



Pentru ca tu esti ceea ce n-a mai fost nimeni, pentru ca esti unica si ma faci sa ma simt mai bun si implinit numai alaturi de tine


4 comentarii:

  1. Eu va dau cap in cap pe amandoi daca nu vad impreuna in scurt timp.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine mult a iubit sau putin a gresit? ce mai conteza?! Nu credeam k vom ajunge si noi la final... Nici un drum intre noi... poate doar unul inapoi ;;) hai sa iertam k ne-am schimbat... poate sa fim iar ca altadata...

    RăspundețiȘtergere
  3. ...niciodata nu e prea tarziu sa treci la fapte... poate stii la ce ma refer... oricum foarte frumos ...

    RăspundețiȘtergere
  4. prima poza cred:D k am faqt-o eu. . va statea atat de bine impreuna si sunt sigura k o sa va mai stea . . impakti-va mai repede, profitati de fiecare clipa impreuna aqm kt se mai poate :*:* va pup si sper sa ma kemati la nunta;)

    RăspundețiȘtergere