duminică, 26 septembrie 2010

Advertising online

Want to make money from internet ? nothing easier! Hopebux Try now and you'll increase your online earnings. Advantage of cheap advertising, and more. I started using this site a little while ago and have already started to make a profit. all in just a few minutes a day.You have nothing to lose if you try.

duminică, 19 septembrie 2010

SHMILY



E prea frumoasa melodia ca sa nu impart cu voi toti :D Imi aduce aminte de cineva drag mie :X :-"

Pentru EA

Poate ca nu o ma crezi dar in ianuarie cand mi-am deschis blogul l-am deschis doar cu un singur scop. L-am deschis pentru tine pentru ca am vrut sa iti fac o surpriza de ziua noastra. Dar cum nu e niciodata prea tarziu m-am gandit sa postez ceva si pentru inimioara mea pe blogul asta. Simt ca iti sunt dator cu mii de cuvinte pe care nu ti le-am spus cand ai avut nevoie sa le auzi. Nu ma pricep sa scriu, nu ma pricep sa iti arat cat de mult tin la tine, nu ma pricep sa imi exprim sentimentele…stiu sunt un  nepriceput..Insa mai stiu ca te iubesc..

miercuri, 8 septembrie 2010

Cosmetics

Are you looking for the best products for your hair? La  biosthetique shop offers you a full range of products at lowest prices. From shampoo to gel starting at 5.63 EUR. Order online and we will deliver products. Join Lohaar cosmetics and you’ll only have  to gain.

miercuri, 1 septembrie 2010

Perle BAC 2010 - Sesiunea de Toamna

     Eveniment inedit in organizarea examenului de bacalaureat! Nimeni nu isi explica cum a fost posibil ca  30 de elevi ai unui liceu din Pitesti sa scrie toti acelasi nume, Popescu Ion pe foile de la examenul de bacalaureat. Ineditul situatiei este si mai accentuat, atunci cand aflam ca in clasa respectiva sustineau proba scrisa, la Limba si literatura romana, atat fete cat si baieti. Din fericire pentru ei, un alt profesor care facea parte din comisia de supraveghere a observat confuzia si le-a dat alte foi de examen.



















Asta ne aduce aminte de  sceneta "Doi Vulpoi", in care pedagogul Dem Radulescu ii invata pe elevi cum sa raspunda in fata noului director al scolii, atunci cand ii va intreba cum ii cheama si de unde sunt? Il da ca exemplu pe elevul Zgabearta Iftode din Vascauti, doar ca toata clasa intelege ca trebuie sa raspunda cu acelasi nume si acelasi oras natal.






Sursa apropo.ro

FancyDress Outfitters

No matter if you are a man or a woman you will find any costume you're looking on FancyDress Outfitters. Here you can find the child's favorite costume,  his superhero's costume. Some of our best sellers are Top Gun Costume - for men , Banana Costume - for woman and Twister Costume for  ladies.  We will deliver the  costume to you and the delivery cost is only £19.99.


Visit now FancyDressOutfitters